Menu
Free Pack
Buy Now

Over ons

OOXOO is een vooruitstrevend technologiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Na het oprichten van het grootste vacatureplatform voor huisartsen, besloten de twee oprichters om verder in te zetten op technologie voor arbeidsbemiddeling en customer service/helpdesks in de vorm van chatbots.
Hieruit ontstond OOXOO. 

OOXOO is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van conversatietechnologie voor recruitment en helpdesks en ontwikkelt slimme toepassingen op basis van kunstmatig intelligentie chatbottechnologie voor organisaties.

Meer informatie aanvragen

State-of-the-Art

We streven continu naar verbetering van onze producten en gebruiken de nieuwste technologie op basis van kunstmatige intelligentie. We zijn doorlopend in beweging om te zorgen dat jij als klant voorop loopt.

Data driven

Data is belangrijker dan ooit. Door het correct en
AVG-proof verzamelen en analyseren van data zijn wij in staat de juiste beslissingen te maken. Op basis van feiten in plaats van op onderbuikgevoel.

Customer centered

Als klant wil je geen nummer zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk om te zorgen dat jij als klant onze prioriteit bent en samen met ons bouwt aan de toekomst!