Menu
Free Pack
Buy Now

Onze projecten

Wij helpen bedrijven om hun recruitment en helpdesks te boosten met onze slimme en custom made chatbots.

Hoe dat in de praktijk werkt? Dat leest u hieronder.

Citax-1
Naviva-logo
waalboog-logo-1
ZCB Logo
VvAA-logo
Bkv-logo
NLAIC-featured
logo-waarneem-bemiddeling

ZCB Logo

Vraag en aanbod herenigd in tijden van COVID-19

In tijden van COVID-19 hebben wij gekeken hoe wij de zorg konden ondersteunen. Het resultaat: een gratis platform om vraag en aanbod in de zorg bij elkaar te brengen. Zorgverleners kunnen hun competenties simpel doorgeven in een gesprek met onze chatbot. Zorgorganisaties kunnen zich aanmelden en door middel van onze matching software brengen we beiden samen. Een initiatief met meer dan 2300 zorgverleners, tientallen organisaties en honderden voorgestelde matches.

 

Kijk voor meer informatie op: www.zorgcompetentiebank.nl

Voordelen voor uw organisatie

  • Mogelijkheid om uw eigen competentiebank te ontwikkelen
  • Simpel en snel in gesprek met kandidaten
  • Matching met uw eisen

Citax

Maandelijks 15 potentiële chauffeurs

Citax is een professioneel personenvervoerder in Tiel en omstreken. Zij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers voor o.a. zorgvervoer. Zelf op zoek gaan en in contact komen met de doelgroep(en) is een tijdrovende klus.

Door samen te werken met OOXOO krijgt Citax maandelijks 15 potentiële chauffeurs aangeleverd die voldoen aan hun criteria. Deze personen zijn uitgevraagd door middel van onze chatbottechnologie, waarmee wij 24/7 in contact kunnen komen met potentiële kandidaten. Citax behoud zelf de controle door de kandidaten na afloop van het gesprek te benaderen via de gewenste kanalen.

Voordelen voor uw organisatie

  • Snel en 24/7 in contact met uw gewenste doelgroep
  • Onze chatbot stelt controlevragen om het kaf van het koren te scheiden
  • Gemakkelijk op- en afschalen

NLAIC-featured

Voorop lopen binnen Nederland én daarbuiten

Wij gebruiken de nieuwste technologie voor onze recruitment chatbot. Om voorop te blijven lopen en te blijven innoveren zijn we aangesloten bij de Nederlandse AI Coalitie. AI staat voor Artificial Intelligence ofwel kunstmatige intelligentie.

De NL AIC is een publiek-private samenwerking, waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties samenwerken. De coalitie heeft als doel de Nederlandse activiteiten in AI te stimuleren, te ondersteunen en waar nodig te organiseren. Ze wil Nederland in een voorhoedepositie krijgen op het gebied van kennis én toepassing van AI voor welvaart en welzijn met inachtneming van Nederlandse en Europese normen en waarden. De NL AIC functioneert als dé katalysator van AI-toepassingen in ons land.

Lees meer →

Voordelen voor uw organisatie

  • Maak gebruik van state-of-the-art technologie
  • Draag bij aan de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in Nederland en daarbuiten